👉 Ingrediente:
⇒125gr faina
⇒5 oua
⇒125gr zahar
⇒1 plic zahar vanilinat (opțional)
👇 Mod de preparare:
⇒125gr faina
⇒5 oua
⇒125gr zahar
⇒1 plic zahar vanilinat (opțional)
👇 Mod de preparare:
Se bat ouale cu zahar pina se obtine o consistenta cremoasa (aproximativ 20-25min).
Notă. Folositi ouă la temperatura camerei - aluatul se ridica mai bine si se coace mai uniform.
Se incorporeaza faina cu miscari usoare (ca sa nu distrugem bulele de aer) folosind o spatula din silicon sau lemn.
Se baga la cuptorul preincalzit la 180°C pentru 20-30min.
Notă. Folositi ouă la temperatura camerei - aluatul se ridica mai bine si se coace mai uniform.
Se incorporeaza faina cu miscari usoare (ca sa nu distrugem bulele de aer) folosind o spatula din silicon sau lemn.
Se baga la cuptorul preincalzit la 180°C pentru 20-30min.
No comments:
Post a Comment