👉 Ingrediente:
⇒ 2 ouă de prepeliță
⇒ 5 frunze de spanac bebe
⇒ 3 linguri - lapte
👇 Mod de preparare:
Se fierbe laptele preventiv - pentru a distruge orice urmă de bacterii, și se lasă la răcit.
Se bat bine 2 ouă (aproximativ 5 minute), apoi se adaugă laptele și spanacul, spălat și mărunțit. Se amestecă din nou.
Notă: Da! 2 ouă întregi, fără separare albuș de gălbenuș, de menționat: 1) ouăle de prepeliță sunt mai puțin alergice decât cele de găină; 2) OMS prevede introducerea alergenilor în primul an de viață a bebelușilor.
Într-un vas termorezistent se toarnă compoziția și se coace la aburi, timp de 15 minute, până omleta se ridică și observăm că nu a mai rămas urmă de compoziție lichidă.
Se servește caldă, fără a mai fi nevoie să fie mărunțită, deoarece e atât de moale încât se mestecă foarte ușor cu gingiile.
POFTĂ MARE PICILOR!!!
No comments:
Post a Comment