BRÂNZĂ DE CASĂ PENTRU BEBELUȘI

BRÂNZĂ DE CASĂ PENTRU BEBELUȘI

Copiii au nevoie de dragoste, mai ales atunci când nu o merită. - Harold Hulbert

👉 Ingrediente:
⇒ 500 ml - lapte
⇒ 100 ml - chefir (1% sau 2,5%)

❤ Dacă utilizați lapte de casă - îl diluați cu apă în proporție de 1:1, dar dacă utilizați lapte din comerț - nu-l diluați cu apă.
❤ La introducerea brânzei în raționul bebelușilor țineți cont de grăsimea acesteia, astfel pentru început utilizați chefir de 1% grăsime, iar apoi, cu timpul treceți la cel de 2,5%.


👇 Mod de preparare:
Puneți laptele la fiert într-o oală, după ce dă în fiert - fierbeți 10 minute.

Faceți focul mic și adăugați chefirul, amestecați ușor. Când observați că a început să se lege compoziția, stingeți focul și turnați amestecul în alt vas curat acoperit cu o țesătură naturală, rară (tifon) pentru scurgerea zerului. Legați capetele și agățați țesătura pentru a permite o scurgere mai bună a zerului.

După 2 - 3 ore brânza poate fi servită cu iaurt și fructe, în biscuiți 100 sau în alte rețete delicioase pentru bebeluși.
Notă: Recomand folosirea brânzei pentru cei mici în termen de cel mult 2 zile, după brânza este bună de a fi consumată de adulți.

POFTĂ BUNĂ LA PICI!!!!



No comments:

Post a Comment