Copiii au nevoie de dragoste, mai ales atunci când nu o merită. - Harold Hulbert
👉 Ingrediente:
⇒ 100 ml - chefir (1% sau 2,5%)
❤ Dacă utilizați lapte de casă - îl diluați cu apă în proporție de 1:1, dar dacă utilizați lapte din comerț - nu-l diluați cu apă.
❤ La introducerea brânzei în raționul bebelușilor țineți cont de grăsimea acesteia, astfel pentru început utilizați chefir de 1% grăsime, iar apoi, cu timpul treceți la cel de 2,5%.
👇 Mod de preparare:❤ La introducerea brânzei în raționul bebelușilor țineți cont de grăsimea acesteia, astfel pentru început utilizați chefir de 1% grăsime, iar apoi, cu timpul treceți la cel de 2,5%.
Puneți laptele la fiert într-o oală, după ce dă în fiert - fierbeți 10 minute.
Faceți focul mic și adăugați chefirul, amestecați ușor. Când observați că a început să se lege compoziția, stingeți focul și turnați amestecul în alt vas curat acoperit cu o țesătură naturală, rară (tifon) pentru scurgerea zerului. Legați capetele și agățați țesătura pentru a permite o scurgere mai bună a zerului.
După 2 - 3 ore brânza poate fi servită cu iaurt și fructe, în biscuiți 100 sau în alte rețete delicioase pentru bebeluși.
Notă: Recomand folosirea brânzei pentru cei mici în termen de cel mult 2 zile, după brânza este bună de a fi consumată de adulți.
POFTĂ BUNĂ LA PICI!!!!
No comments:
Post a Comment